Външният министър на Великобритания Доминик Рааб, който бе назначев за заместник

...
Външният министър на Великобритания Доминик Рааб, който бе назначев за заместник
Коментари Харесай

Министърът, заместващ Борис Джонсън: Той ще се измъкне, защото е боец!

Външният министър на Англия Доминик Рааб, който бе назначев за заместител на намиращия се в болница с ковид министър председател Борис Джонсън, съобщи довечера, че е „ убеден “, че Борис Джонсън ще преодолее борбата си за интензивно лекуване с ковид. Рааб нарече  назова шефа си „ герой “ и акцентира, че "  г-н Джонсън още веднъж ще застане отпред " в най-кратък период ", с цел да води битката против смъртоносната болест, оповестява " Дейли Мейл ", представена от Пик.

По-рано през днешния ден от " Даунинг Стрийт " обявиха, че министър председателят е " постоянен " и в " добър дух ". Той също „ диша без непозната помощ “ и няма пневмония.

Изказвайки се на ежедневната конференция за ковид през днешния ден следобяд, Рааб сподели, че е потрес за всеки да научи, че негов непосредствен или сътрудник е инфектиран с ковид.

„ Той не е единствено министър-председател за всички нас в кабинета. Той не е единствено наш началник. Той също е сътрудник и той е и наш другар ", означи Рааб, визирайки Борис Джонсън..

" Всичките ни мисли и молебствия са сега с премиера, с Кари и с цялото му семейство ", съобщи още той.

„ Уверен съм, че той ще се оправи, тъй като в случай че има нещо, което знам за този министър-председател, това е, че той е герой и той ще бъде още веднъж отпред, с цел да ни води в борбата с тази страшна болест ", съобщи Доминик Рааб.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР